Dženifer Lopez retko kada viđamo u patikama, međutim, postoje dani kada latino diva svoj damski stil zameni sportskim look-om, a tako je bilo ovog puta.

Naime, ona je snimljena na ulicama Nujorka u predimenzioniranoj biloj košulji, basic komadu koji se slaže uz sve i koji podiže baš svaki outfit, koju je kombinovala sa metalikm biciklističkim šortsem i upečatljivu Gucci Attache torbu koju je nosila prebačenu preko ramena.

Ali, deo stajlinga koji je posebno zapao za oko bile su bele patike Dženifer Lopez, model 'Out of Office' Off-Whitea, jednog od urbanih brendova kojeg obožavaju slavni i poznati, ali i istinski zaljubljenici u modu.

Kao i obično, bele kožne patikee s potpisom Virgila Abloha ukrašene su natpisom u stilu grafita koji glasi: 'Za hodanje' (For Walking).

dženifer lopez snimljena na ulicama njujorka
INSTAR Images LLC / Alamy / Alamy / Profimedia 

Naime, iako je odabir patika okosnica brojnih sjajnih dnevnih stajlinga, njihova glavna funkcija je da nam omoguće neometano kretanje, a upravo zbog toga važe za jedan od najomiljenijih modnih komada. Off-Whiteove klasične, nenametljive ali ipak dovoljno upečatljive bele patike ukrašene crnim natpisom prodaju se po ceni od 395 evra.

dženifer lopez nosi off white patike
Jose Perez/Bauergriffin.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Bele patike posebno nalaze se na listi poželjnih modnih komada. Nosive u gotovo svakoj prilici, sjajno se slažu s različitim stajlinzima. A baš kao što se lako nose uz večne farmerke i šortseve, jednako tako dobro izgledaju i u kombinaciji s haljinama i suknjama. Jednostavno, kada se radi o urbanim i ležernim stajlinzima van kancelarije, bele patike nemaju konkurenciju, a u galeriji u nastavku teksta pogledajte kakve patike još bira DŽej Lo:

BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia, STOIANOV-spot-max/vasquez / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Dženifer Lopez obožava bele patike, a ovim šarenim modelima je iznenadila sve!