Postoji nekoliko klasičnih komada u garderobi kojesvaka Francuskinja koju pratimo na mrežama kombinuje uz sve i svašta. I da, farmerke su nesumnjivo jedna od tih osnovnih stvari. Ima smisla, s obzirom na to da savršeni par plavih farmerki dodaje izvesnu lakoću izgledu - veoma je neopterećujući, a to je posebno šik ukoliko težite ležernom stilu.

Ali kada Parižani ne nose farmerke, čini se da postoji nekoliko ključnih stvari za koje se odlučuju. Zato je u pokušaju kopiranja njihovog stila jednako važno znati šta to Francuskinje rado nose, a šta koriste i kao zamenu za određeni komad.

Parižanke kada ne nose francuskinje nose neke od ovih 5 komada.
Shutterstock 

Svi odevni komadi u njihovom ormanu imaju istu lakoću kao i farmerke, ali mogu biti vredne opcije kada Francuskinje požele da s vremena na vreme izađu iz zone komfora.

Nastavite da skrolujete za inspiraciju letnjih alternativa farmerkama koje Parižanke nose u letnjem periodu:

Teksas suknja

Teksas suknja dominira na ovoj listi kao opcija koja se lako spaja. Dok su maksi modeli omiljeni, kraći stilovi su jednako voljeni.

Široke pantalone

Savršen par ležernih pantalona može biti jednako udoban kao i vaš omiljeni par farmerki. Osim toga, izgledaju komforno i šik kada su uparene sa basic komadima.

Šorts

U letnjim mesecima, elegantni šortsevi su omiljena opcija za modne ljude u Parizu, posebno kada su u kombinaciji sa bodijima i majicama.

Mini suknja

Modna publika gravitira ka mini suknjama tokom cele sezone kao cool i chic opciji.

Teksas šorts

U redu, ovo je možda očigledno, ali jedna pravi par teksas šortsa je još jedan izbor umesto farmerki za leto.