Trenutni trend pink boje su modni znalci označili simboličnim nazivom koji ga najbolje opisuje - Barbiecore.

Ako ste i vi ljubiteljka klasike pa se u vašoj putnoj torbi uvek nađe crni kupaći kostim, koji je itekako šik i laskav bez obzira na trendove, zašto se ove godine ne biste odvažili bikini ili jednodelni kupaći u pink izdanju?

To je u skladu s najnovijim modnim trendovima koji nalažu upravo roze tonove kao must have. 

Ružičastim kupaćim kostimima nisu odolele ni poznate trendseterke poput Kim Kardašijan, Alesandre Ambrosio, Nikol Šerzinger, Sofije Vergare...

Pa čak i najveća zaljubljenica u modni minimalizam će priznati da postoji nešto vrlo šarmantno, mladalački i vrlo privlačno upravo u rozoj boji koja nas vraća u detinjstvo.

Svakako, sve se to događa uoči najavljenog filma o legendarnoj lutki Barbie, a koju igra najpoznatija holivudska plavuša Margot Robi.

Otkako su se pojavili prvi filmski kadrovi, svi žele da uskoče u tu upečatljivu nijansu koja širi optimizam i unosi vedrinu, pa su nedavno u pink kombinacijama prošetale i mnoge slavne dame.

Ako ste u potrazi za novim kupaćim kostimom, odvažite se i odlučite ove sezone za pink varijantu. Jedno je sigurno: nećete biti nezapaženi.

Profimedia Ovo leta poznate dame nose pink kupaće kostime.