Sezona godišnjih odmora i uživanja u sunčanim danima uveliko je počela, pa je izbor odgovarajućeg kupaćeg kostima postala glavna preokupacija većini žena.

Ukoliko vam je teško da pronađete odgovarajući kostim za sebe, uvek prvo treba da se fokusirate na svoj tip građe, a potom i da pronađete inspiraciju u domaćim influenserkama.

Ove sezone svedočimo širokoj ponudi modela – od bikinija i drugih klasika do trendovskih kostima sa šik detaljima poput karnera ili trakica.

Nemamo ništa protiv aktuelnih krojeva i smatramo da je uvek dobro imati jedan kupaći po poslednjoj modi, ali ako tragate za modelom koji će vam trajati nekoliko sezona, birajte jednodelne kostime poput sa trakicama, kao što su to učinile Tatajana Jo, Sandra Niketić i Mina Milutinović.

Što se printa tiče, Ena Luna i Mina Milutinović su se osmelile na leopard i tigrasti dizajn, dok ukoliko ste u potrazi za neobičnim krojevima, treba da pogledate neodljive modele kakve nosi Dunja Jovanić.

Tamara Kalinić, Tatjana Bosanac i Zorana Jovanović su ove sezone verne bojama, pa tako za svoja izdanja na plaži biraju roze, ljubičaste i cigla tonove.

Kakve još neodoljive kupaće kostime nose naše influenserke, pogledajte u galeriji:

Instagram Inspirišite se ovog leta kupaćim kostimima kakve nose naše influenserke