Nataša Bekvalac za nastupe često bira kostime kojima ističe svoju savršenu figuru, a njeno poslednje izdanje privuklo je veliku pažnju. Kako i ne bi kada se panonska barbika pojavila u "golom" kombinezonu zbog kojeg je malo ko mogao da skine pogled sa pevačice.

Nataša Bekvalac se na nastupu u srpskoj prestonici pre svega pojavila u dugačkom crnom blejzeru, međutim uoči nastupa sako je ostavila po strani i tada je publika imala šta da vidi. Bekvalčeva je izgledala zanosno u uskom kombinezonu u boji koži koji je na određenim delovima imao srebrne cirokne.

Nataša Bekvalac u golom kombinezonu
ATA Images 

Nata je ispod kombinezona nosila veš u boji kože, što je u kombinaciji sa providnim kombinezonom stvorio "goli" efekat.

ATA Images Pevačica u provokativnom izdanju

Inače, Nataša je pobornik zdrave ishrane i vežbanja, čime je i svoju liniju dovela do savršenstva, što smo iz priloženih fotografija mogli i da vidimo.

Nataša Bekvalac instagram/bekvalceva

Nataša je korigovala ishranu uz preporuku nutricionistkinje, a sama pevačica jednom prilikom požalila da su joj zbog striktnog režima ishrane uskraćene pojedine omiljene namirnice, ali, rezultati govore dovoljno sami za sebe, te verujemo da je nekad i vredno preskočiti koje parče gibanice, pice ili kuglu sladoleda.

screenshoot/ instagram Ishrana uz koju je panonska barbika dovela figuru do savršenstva


Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!