Sezona šljokica u punom je jeku, a mala crna haljina uvek je dobar izbor. Ali šta kada se ove dve stvari spoje u jednostavnu, a upečatljivu kombinaciju? Upravo smo tako dobili i najpopularniji model ove zime jer jedna haljina zaludela je zaljubljenice  u modu širom sveta.

Haljina je asimetričnog kroja - dok je s jedne strane dugački rukav, na drugoj se nalazi tanka bretela, a uz nju je i istaknuta korpa grudnjaka u kontrastnoj nijansi ispunjena cirkonima.

Dok ova haljina može pokazati sve nedostatke, apsolutno naglašava i sve atribute. Upravo je to čini hrabrim odabirom - naglašava ženstvenost i ispunjava samopouzdanjem.

Mala crna haljina sa šljokičavom korpom osvojila je blogerke.
Instagram 

Njena je cena nešto viša od onih na koje smo navikle i iznosi 1.108 dolara. Dizajn je ukrajinskog brenda NUÉ, a haljina je u kratkom roku postala jedan od najpoznatijih i najprodavanijih modela.

Popularnosti ove haljine doprinela je i Kamila Koeljo.
Instagram 

Za to su svakako zaslužne i "it" devojke jer je zapala za oko i jednoj od najpopularnijih modnih influenserki Kamili Koeljo. Osim nje, obožavaju je i manekenka Alesandra Ambrosio i model i modna blogerka Leoni Hen, a savršeno im pristaje!

Kako mala crna haljina neće nikada izaći iz mode, njene hrabre alternative uvek su dobrodošle. Ovaj je model zato savršen za večere i  zabave u kojima želiš zablistati u elegantnom, a zavodljivom outfitu.

Ukoliko želite nešto drugačiju verziju male crne haljine, model ukrajinskog brenda je sjajan iizbor.
Instagram