LETO JE NEZAMISLIVO BEZ RUŽIČASTIH KOMADA: Izdvojili smo NAJLEPŠE koji podižu svaku MODNU PRIČU

Nežna i ženstvena, ali i odvažna boja koja podiže svaku modnu priču i čini je razigranom. Stoga ukoliko već niste, pravi je trenutak da letnji garderober obradujete novim ružičastim komadima!

Freepik 

Kada govorimo o modi, postoje oni neki klasici kojima se uvek vraćamo, a možemo se složiti da ružičasta boja odlično pristaje opisu.

Lepršave haljine su već dobro znani ljetni sinonim, a pridodamo li svemu i ružičastu boju, divan styling sigurno neće izostati. Mi predlažemo da se odlučite za ugodne maksi ili midi modele te ih kombinirate s najdražim natikačama, a u večernjim varijantama glasamo za efektne, ali i glamurozne mini krojeve u primjerice slip varijanti. Isto tako, ružičasta boja odlično pristaje i suknjama, majicama, bluzama... stoga možemo zaključiti kako je mogućnost kombinovanja zaista mnogo.

Što se printova tiče, ružičasta boja divno izgleda u kombinaciji s tačkicama ili cvetnim dezenom, a volimo i razne nijanse ove boje koje su vrlo efektne za nošenje.

S obzirom na to da je leto u punom jeku, u nastavku smo izdvojili nekoliko stajliš ružičastih komada za koje ne sumnjamo da će baš svima zapeti za oko i s lakoćom se uklopiti uz svačiji stil:

fashionandfriends.com, Print Screen/ H&M Rozi modni komadi iz svih H&M i Fashion&Friends radnji

Ovo ne smete propustiti
Reaguj
Komentariši