EXIT je jedan od najvažnijih svetskih događaja sa jedinstvenom atmosferom koja će i ove godine isijavati iz zidova srednjovekovne tvrđave. EXIT 2021. slavi dobru muziku, ljubav, najbolju atmosferu i slobodu, pa nije čudo što je tokom godina postao “životni stil”.

Ukoliko i vi planirate da budete deo ovog muzičkog festivala, neophodno je pre svega da nabacite osmeh, naoružate se dobrim raspoloženjem, budete spremne za sate i sate đuskanja, a ukoliko ste prava fashion devojka, odaberite i autentične odevne kombinacije za ovaj festival.

miona markovic na exitu
screenshoot/instagram 

Kada je reč o modi na festivalima, priznaćete da je neizostavan boho stil. On vlada na svim muzičkim festivalima, zato slobodno iskoristite estetiku sedamdesetih i osmislite stajling koji će vas izdvojiti iz mase.

Odaberite šarene odevne komade, ukrase u kosi i, jako važno, udobnu obuću! Imajte na umute da je podloga po kojoj ćete satima skakati mahom trava i prašina, što znači da su bele patike apsolutno zabranjene, kao i da ne bi bilo mudro da obujete otvorenu obuću.

U festivalskoj atmosferi imamo priliku da budemo i otkačeni i opušteni zato prepustite se bojama i šarenim kombinacijama baš kao i domaće poznate devojke koje redovno posećuju Exit festival. Manekenke Nina Seničar i Jovana Đorđević i glumica Miona Marković samo su neke od naših poznatih dama koje ne prepoštaju Exit i uvek biraju cool kombinacije. U galeriji u nastavku teksta pogledajte trendi izdanja i predloge naših poznatih devojaka:

screenshoot/instagram Moda na Exit festivalu