Osim što je nju kao javnu ličnost postavio na modnu mapu, označio je i rađanje stajlinga koji je danas praktično postao klasika, i to u raznim oblicima. Ako i nismo svi legli na rudu i naručili kašmirski set u kom samo grudnjak košta više od 500 dolara, malo pomalo su nam se pod kožu uvukle sve druge varijacije na temu.

Grudnjaci od trikotaže, ultra-ženstveni heklani modeli kao i oni koji podsećaju na kupaće kostime, svi imaju svoje mesto, a najnosiviji model jeste onaj koji liči na sportski - i iz kog se ne izvlače naše omijene Insta devojke.

Kako da ga nosite?

Naravno, ispod sakoa ili jakne, može i košulje ili džempera (kad je svežije), ali uvek i obavezno tako da se vidi. Naša najpoznatija influenserka Tamara Kalinić nije odolela ovom trendu, a savetujemo  vam da kao i ona, malo više pokrivenosti i to isključivo iz praktičnih razloga.

Dobitne kombinacije su one sa širokim farmerkama visokog struka preko kojih je prebačena velika košulja ili blejzer, helanke ili biciklističke sa klasičnim krojenim i komadima poput kaputa do poda ili dugog sakoa, kao i sve kombinacije koje uključuju odela - kako preko dana tako i uveče.

devojka pravi selfi
Instagram 

U galeriji u nastavku teksta pogledajte predloge Tamare Kalinić koja je na sjajan način iznela ovaj trend:

Instagram Predlog Tamare Kalinić