Fokus čitave kolekcije stavljen je na modernu romantiku, a pristupačnost svih komada ostaviće vas bez daha. Zato smo odabrali 7 omiljenih redakcijskih stajlinga koji su u prodaji od 1. juna u radnjama u Knez Mihailovoj i Delta City-u, a celokupne utiske vam prenosi naš modni urednik Aleksandar Nastasijević.

Denim

Ako je neki trend ponovo vraćen u žižu interesovanja ove godine, to je svakako jeans. Košulja i torba koja nam dolazi iz udruživanja snaga H&M-a i Brock Collectiona napravljena je od održivih materijala, kao što su organski i reciklirani pamuk.
Cvetna haljina u kombinaciji sa teksas košuljom predstavlja fantastičan izbor za jedan letnji večernji izlazak.

h&m cvetna haljina
Promo H&M haljina 3.199 rsd

Nova romansa

Ništa ne sugeriše leto kao lepršavi letnji krojevi i floralni print. Haljine koje dolaze u okviru linije napravljene su od organskog lana i pamuka, recikliranog pamuka i poliestera kao i od Tencel Lyocell-a.
Za jedan dnevni letnji autfit dovoljno je dodati ešarpu u istom printu kao što je haljina kako bi imali savršeni stajling.

H&M cvetna haljina
Promo H&M haljina 4.499 rsd

Slip haljina

Crna je jedna od osnovnih boja koje možete pronaći u okviru H&M x Brock Collection saradnje, a duga slip haljina sa šlicem jedna je od prepoznatljivih krojeva koju su Laura Vassar i Kristopher Brock plasirali kada su 2014 osnovali svoj brend.
Ovaj kroj haljine i dalje je nepravaziđen, a floranli print učiniće je najpoželjnijim komadom leta.

H&M cvetna haljina
Promo H&M haljina 3.999 rsd

Simbol leta

Kada temperatura prevaziđe podnošljivost, najidealnije rešenje su lagani materijali kao na primer organski lan i pamuk i kroj koji sam po sebi viče “Leto je stiglo”. Lepršavost forme sama po sebi dovoljna je da vas rashladi.
Bratele na vezivanje poslednjih par sezona odličan su izbor za sve letnje varijante.

H&M haljina 4.499 rsd
Promo H&M haljina 4.499 rsd

Minimalizam

Kolorna jednostavnost uvek dođe u centar interesovanja kada jun zakuca na vrata. Top u nude nijansi u kombinaciji sa farmerkama postaće ultimativni summer stajling, a nonšalantnost koju ima ovaj outfit postaće must wear za sve devojke u periodu pred nama.
U nadi da će se izlasci vratiti na staro, predlažem vam da kupite ovaj autfit jer će vam trebati kada za to dođe trenutak.

H&M farmerke 3.199 rsd
Promo H&M farmerke 3.199 rsd

Bermude + košulja

Svi smo barem jednom tokom života odlučili da presečemo farmrke i od njih napravimo bermude, međutim u većini slučajeva to se ne završi onako kako smo očekivali. Na svu sreću, kolaboracija H&M x Brock Collection ima idealno rešenje za to - bermude od održivog teksasa.
Za što bolji letnji look, uvek ih treba nositi sa laganom belom košuljom na pertlanje i dovoljno velikom torbom da u nju stane sve što vam je potrebno za jedan dugi letnji dan. 

H&M košulja 3.199 rsd H&M bermude 2.199 rsd
Promo H&M košulja 3.199 rsd H&M bermude 2.199 rsd

Urbana klasika

Čitava kolekcija sastoji se od belih, crnih i puderastih nijansi. Laura i Kristopher su u jednoj od svojih kreacija odlučili da nam prikažu najidealniji gradski autfit. Top modernog kroja, farmerke, baletanke i mini torbu. Minimalizam kolorita nadomešćen je savremenim krojevima, a lakoća postojanja zagarantovana je sa ovim stajlingom.
Savremeno, mladalački, a opet minimalno i svedeno prava je modna formula koju morate ispoštovati ovog leta.

H&M farmerke 3.199 rsd H&M majica 2.199 rsd
Promo H&M farmerke 3.199 rsd H&M majica 2.199 rsd