SVE DRUGE SUKNJE POKLONILE SU SE OVOM SAVRŠENSTVU: Volećete maxi modele iz '90. koji vraćaju ženstvenost na velika vrata

Dobre vesti za sve one koji ne vole kratke suknje - ponovo se nose maksi modeli iz devedesetih koje ćete, sigurni smo, obožavati.

Instagram

Nema sumnje da su se poslednjih meseci maksi modeli suknji vratili na velika vrata. Najpre su bile popularne maksi teksas suknje, a sada, sa dolaskom toplijih dana, sve više tredseterki bira neodoljive boho modele kakvi su se nosili devedesetih. 

Boho chic zapravo nikad i nije potpuno nestao sa modnog radara it devojaka, ali sada je dobio nove obrise koji su preplavili kako Instagram, tako i ulice.

Lepršave lagane suknje fashion devojke su prigrlile i kombinuju ih sa gotovo svim što imaju u ormaru, počev od jednostavnih topova, majica i košulja, pa sve do dukseva i sakoa, sve u zavisnosti od prilike. 

Maksi suknje fantastično izgledaju i sa patikama, pogotovo retro modelima, i sa sandalama, papučama, baletankama i vrtoglavim potpeticama. 

Takođe, iako su jednobojne boho maxi suknje ono što većina it devojaka bira, sada se čini da se polako probijaju i živopisni dezeni.

Posebno su lepe one s ručno protkanim detaljima koje neodoljivo podsećaju na hipijevski pokret 60-ih i 70-ih, a dolazi i do koketiranja materijalima, te su traženi i svileni i satenski modeli podjednako kao pamučni. 

U nastavku pogledajte kakve maksi suknje možete naći u popularnim highstreet radnjama, ali i kako da ovog leta nosite ovaj retro model koji vraća ženstvenost na velika vrata.

ZARA Pogledajte najlepše boho maxi suknje koje se mogu kupiti u Srbiji.

Kako nositi maxi suknje? 

Bonus video:

This browser does not support the video element.

Suknja  TikTok/ageorama