MODEL KOJI JE ODUŠEVIO SVE: Zara kaput od veštačkog krzna izgleda tako skupo i moćno da ćete ga odmah poželeti

Pravi predmet žudnje ove zime je svakako i kaput od veštačkog krzna kog možete pronaći na policama Zara radnji.

Sergii Khandusenko / Shutterstock Editorial / Profimedia

Popusti su u punom jeku, što znači da još uvek uspevate da ulovite neke komade sa svojih omiljenih adresa u glavnoj ulici. Ovoga puta za oko nam je zapeo prelep Zara kaput, koji je sve samo ne jednostavan, a samim tim i idealan izbor za sve one koji vole da privlače pažnju svojim outfitima i zablistaju u upečatljivim modnim pričama.

Instagram 

To je bogat smeđi kaput koji savršeno imitira pravo krzno. Ovaj kaput dolazi sa reverima na kragni, prednjim džepovima i može se zakopčati skrivenim metalnim kopčama. Kao što smo spomenuli, ovo je veoma privlačan odevni komad, pa predlažemo da ostatak outfita bude u minimalističkom stilu.

Na primer, ako je reč o dnevnim kombinacijama, glasamo za jednostavne crne pantalone, basic džemper ili rolku, chunky čizme i decentne modne detalje. Ukoliko ovu kombinaciju upotpunite pomenutim kaputom, stvorićete šik stajling koji neće proći nezapaženo. Takođe možete izabrati uske pencil suknje ili udobne pletene haljine.

ZARA 

S druge strane, večernji izlasci ipak preferiraju glamuroznije izbore, pa predlažemo da se odlučite za slip haljine neutralne boje, a sve to zaokružite elegantnim salonkama ili sandalama. Kaput će svakako biti stylish, tako da možete biti sigurni da ćete zablistati na najbolji mogući način!