Outwear komadi definitivno dominiraju našim zimskim outfitima, a ako pronađete modernu i toplu opciju, uvek ćete imati zagarantovano savršen izgled.

Iako smo ušli u januar, još nije kasno da u svoju kolekciju obogatite elegantnom bundicom, naravno od veštačkog krzna, koja će savršeno upotpuniti sve praznične outfite.

Krzneni kaputi su jedan od onih komada koji nikada neće izaći iz mode, tako da možete biti sigurni da ćete mu se, kada jednom uložite u ovakav komad, rado vraćati iz sezone u sezonu. 

Međutim, kako sve ne bi bilo tako obično, podstičemo vas da se poigrate obojenim veštačkim krznom. Svetle ili pastelne varijante tradicionalno ne-zimskih boja biće dodir tople energije usred zime.

Iako je bunda komad koji vezujemo za elegantnija izdanja, u street styleu je sve dozvoljeno, pa se nemojte ustručavati da kombinujete omiljenu trenerku i bundu, za maksimalnu udobnost.

Koliko su trenutno bogate govore i trenutne kolekcije modnih brendova. S tim u vezi nismo odelili da ne prečešljamo asortiman i odaberemo nekoliko šik modela koji će vas inspirisati.

H&M Bunde iz aktuelnih kolekcija koje vredi imati u svom ormanu.