Ako zbog nečega volimo ovo doba godine, to je onda zbog sniženja koja nude razni omiljeni brendovi. Upravo sada je pravo vreme za pronalaženje onih stvari na koje smo čekali mesecima unazad, a uz to i da “naletimo“ na još neke komade koji su nam promakli. Kako se još uvek nismo zvanično opremili za zimu, red je da još jednom pogledamo šta se to nalazi u ponudama popularnih brendova.

Za početak, hajde da jednom za svagda razjasnimo sledeću nedoumicu: ne postoji situacija u kojoj ne možete nositi pantalone, a naročito svečanije modele.

Koliko su nosive govori i broj u ormanu koji ne nameravamo da smanjimo upravo zbog praktičnosti komada. Mogu biti deo poslovnih, svečanih i ležernih kombinacija, a žene ih nose u kombinaciji sa mokasinama, sandalama, ravnom obućom i visokim potpeticama.

Ovaj svestrani odevni komad u svim mesecima tokom godine redovno se pokazuje kao pun pogodak, a s obzirom na to da su počela sniženja, idealna je prilika za šoping pantalona po povoljnijoj ceni. Otkrijte naše favorite u nastavku:

ZARA Zara pantalone na sniženju