reserved, ZARA Kombinezoni po smešnim cenama

Kombinezoni su komad prema kojem smo dugo bili pomalo skeptični, ali su se malo po malo, vremenom, probili u naše ormane. Pre svega zahvaljujući saznanju da su dobar komad za svečane prilike. Zatim zato što smo se uverili da je lagani pamučni ili laneni kombinezon bez rukava udoban i prozračan komad koji zaista cenimo leti. I, konačno, prošlogodišnja pomama za kargo pantalonama se vratila na scenu i poradila na njihovoj privlačnosti kada su u pitanju kargo i avijatičarski kombinezoni.

Neke dame će ih izabrati kao kombinezon za svečane prilike, kada budu gosti na svadbi ili kume na krštenju, jer će se verovatno u kombinezonu osećati mnogo neobuzdanije i opuštenije nego u svečanoj haljini. Naravno, nisu loš izbor za doček Nove godine ili maturu, a već gledamo šta se sve nudi za letnje vrućine. Bar one sa šortsom koje ćemo nabaviti za odmor. A sada, kada je kombinezon postao ravnopravan komad odeće, upustićemo se i u to kakav je kombinezon prikladan za posao.

Modno osvešćene Francuskinje obožavaju široke bele pantalone i one su njihova omiljena letnja alternativa farmerkama
Bertrand Gilles/ABACA / Abaca Press / Profimedia 

Zato smo se posebno obradovali ovim kombinezonima za smešne pare na koje smo naišli u Reserved i Zara radnjama. Pogledajte ih u galeriji na početku teksta!