Srpska glumica Tamara Dragičević ovih dana je bila gošća na Sarajevo Film Festivalu, koji se po 29. put održava od 11. do 18. avgusta u glavnom gradu Bosne i Hercegovine.

Prošetala crvenim tepihom i tom prilikom bila je jedna od najzapaženijih poznatih ličnosti budući da je odabrala autentičnu odevnu kombinaciju.

Naime, glumica se za 29. Sarajevo Film Festival odlučila za veoma šik stajling, koji je savršena modna inspiracija za poslednje letnje dane.

U pitanju je kombinezon efektne ružičaste boje, u skladu s aktuelnim barbiecore trendom, koja je puna nade i pozitivnosti, te predstavlja nužni optimizam i beg od stvarnosti za kojim toliko žudimo.

Glumica je odabrala model užeg gornjeg dela sa zanimljivim detaljima, dok se nogavice postepeno se šire u stilu palazzo pantalona. Uz ovako upečatljiv outfit dodala je fokus i na usne tamnoružičastim karminom, dok je ostatak šminke bio suptilniji.

Bonus video

ŠTO MI SE VIŠE UDVARAO, JA SAM SE VIŠE ZALJUBLJIVALA! Tamara Dragičević otkrila detalje ljubavi sa Petrom Benčinom Kurir televizija