instagram/tara__milutinovic, reserved Pogledajte naš izbor belih košulja idealnih za proleće.

Ništa tako ne govori proleće kao bele košulje u kombinaciji sa baletankama ili patikama. "Statement" komad transformisaće svako izdanje i napraviti od njega stilsku desetku, nevezno da li ga kombinujete uz farmerke, pantalone ili suknje. 

Zapravo, klasična bela košulja lako može biti vaš go-to kako za dnevne varijante, tako i za veče. što najbolje pokazuje primer jedne od najlepših Beograđanki, Tare Milutinović

Zanosnu glumicu smo u nekoliko navrata mogli videti u različitim modelima bele košulje, a svaka kombinacija bolja je od sledeće. 

Tako, za posao, klasične pantalone i satenski model mogu biti pun pogodak...

... a za šetnju po gradu, naročito sada tokom toplih dana, lanene su savršen izbor.

U kombinaciji sa upečatljivim nakitom izgledaju kao milion dolara...

Pročitajte još: ZNAMO KAKO DA SE OBUČETE OVOG VIKENDA, A DA "GRMITE": It kombinacije omiljenih trendseterki za 'prolećnih' 27 C

... a savršen su izbor i za večernje izlaske.

Interesantno je da ovakvi modeli koji su najpre bili pozajmljivani iz muških ormana, i bili jedan od najomiljenijih koje vole da vide na ženama, sada su must za prelazne sezone, a pogotovo tokom proleća i leta.

Dobre vesti su da u omiljenim highstreet radnjama već možete naći različite modele koji se uklapaju u svaki budžet, te obavezno "čekirajte" galeriju na početku teksta i bacite pogled na naš izbor.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

3 načina da nosite belu košulju ovog leta TikTok

Izvor: Wanted J. S.