Postoji nekoliko bezvremenskih komada koji čine osnovu naše garderobe, a među njima svakako možemo ubrojati i belu košuljukoje Francuskinje obožavaju.Bez obzira na godišnje doba i društvene prilike, dobra bela košulja garantuje nam elegantan izgled i odličan je alat za povezivanje naših komada i isticanje „statement” modela. Sa dolaskom toplijeg vremena, košulje i bluze se sve češće pojavljuju u našim svakodnevnim outfitima, a u aktuelnoj ponudi, na sreću, možete pronaći model za baš svaki stil.

bela košulja
Bertrand-Hillion Marie-Paola/ABACA / Abaca Press / Profimedia 

Ukoliko ste u potrazi za funkcionalnim modelom u koji ćete se vraćati iz sezone u sezonu, savetujemo vam da odaberete model malo klasičnijeg kroja, od prirodnih materijala poput vune ili pamuka. Istina je da ćete verovatno morati da ga često peglate i malo pažljivije održavate, ali uz redovnu negu služiće vam godinama i uvek izgledati podjednako privlačno.

Oni koji priželjkuju moderniji kroj svakako treba da obrate pažnju na predimenzionirane „boyfriend” modele, ali i na fitted", uske stilove koji se polako vraćaju u fokus. Trenutno možete naići i na modele belih košulja sa upadljivim dodacima kao što su mašne, pertle ili kontrastni šavovi, kao i na stilove sa zanimljivim dugmadima ili kragnama. U nastavku pronađite 15 naših favorita iz popularnih prodavnica.

BERSHKA, MANGO 15 belih košulja koje ćemo nositi na proleće 2024.

 Bonus video

3 načina da nosite belu košulju ovog leta TikTok

Izvor: Wanted V.P.