ZARA Jakne za prelazni period iz zime u proleće 2024

Ispred nas je prelazno razdoblje – jedan od najzahtevnijih perioda unutar svakog ormara. Prevrtljivo vreme će unutar slojevitih kombinacija spojiti neke od naših zimskih favorita s prvim prolećnim novitetima i trendovima.

Možda najčešće pitanje s kojim ćemo se svakodnevno susretati tokom narednih nedelja koji donose prelaz iz zimske u prolećnu sezonu je: Koju jaknu obući?

Uz kožnu jaknu kao omiljeni ležerni klasik, imamo još predloga! Naravno, reč je o udobnim za nošenje, jednostavnim za kombinovanje i efektnimjaknama za prelazni period.

Modne insajderke i trendseterke ih obožavaju kratke kapute, štepane i bomber jakne, a ove godine ćete ih i same poželeti u svom garderoberu.

U galeriji na početku teksta pogledajte naše raznovrsne predloge za prelazni period iz zime u proleće i pripremite se za do 20 stepeni u nedelji koja nam sledi.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

Una Krlić u H&M jakni Instagtram/unakrlic


Izvor: Wanted V.P.