Možete li zamisliti pantalone koje nadilaze godišnja doba bolje od farmerki? Pa, možemo! Još u proleće smo primetili neodoljive pantalone "na crtu" širokih nogavica popularnog high street brenda COS, koje su svojom bezvremenskom elegancijom i funkcionalnošću osvojile mnoge trendseterke.

Naime, čar ovih pantalona leži upravo u njihovoj svestranosti. Napravljene su od izdržljivog materijala - 100% vune sa pamučnom postavom i lako se mogu prilagoditi komadima za razne prilike, od ležernih dnevnih do malo svečanijih večernjih. Brojne modne kreatorke i stilisti hvale njihov vešto osmišljen kroj, kao i dizajn koji je istovremeno vanvremenski i veoma aktuelan.

Pročitajte i: Pantalone koje su toliko udobne da ćete ih nositi u svakoj prilici

COS-ove najprodavanije pantalone dostupne su u čitavoj paleti boja po ceni od 125 evra, a najpoželjnije su crne, sive, bež i tamnoplave nijanse, koje se lako uklapaju u podlogu svake garderobe. Vunene pantalone pametnog kroja idealne su za hladnije vreme, ali COS takođe ima stilove mešavine lana koji će odgovarati i toplijem vremenu, tako da nema sumnje da ćemo ovaj kroj nastaviti i tokom letnjih meseci.

  Bonus video

Metalik pantalone Instagram/lv_blackwell

Izvor: fashion.hr/ Wanted A.N.