Krojene pantalone više nisu samo najbolja opcija za posao, već i nezaobilazan komad za ležernu šetnju gradom ili čak večernji izlazak, a to su nam jasno su pokazali najnoviji trendovi ulične mode, kao i modne revije za jesen/zimu sezone.

Ove pantalone opuštenog i elegantnog kroja posebno su popularne u sivoj boji, koja je ove sezone ubedljivo dominirala u stilovima, i koja se slaže sa odgovarajućim blejzerom ili elegantnim dugim kaputom.

sive pantalone
Rick Gold / Capital pictures / Profimedia 

Možete ih stilizovati i, poput Bottega Veneta, uz avangardnu jaknu bez dugmadi ili uz klasični blejzer i košulju poput Gučija, koji je savršen izbor za svečanije prilike. Siva se takođe može kombinovati sa raznim nijansama, od klasičnih boja poput crne i bordo do alternativnih nijansi ljubičaste ili zelene.

gucci sive pantalone
CAMERA PRESS / Camerapress / Profimedia 

Braon, od bež do tonova kafe, još je jedan favorit ove sezone. Za moderan izgled, nosite braon skrojene pantalone sa odgovarajućom jaknom ili ih uparite sa kožnom jaknom. Prema dizajnerima, braon će definitivno pokazati svoju svestranost u sezoni jesen/zima 2023/2024.

Metalik pantalone Instagram/lv_blackwell