ZARA Trendi krojevi za hladne dane

Denim u svim svojim oblicima jedan je od vodećih povratničkih trendova iz 2000-ih, čija popularnost ne jenjava već nekoliko sezona. "It" devojke su poludele za teksas komadima brendova poput Diesel i Mugler - od majica preko kombinezona i haljina do modnih dodataka poput torbi i cipela. Očekivano, "džins groznica" nije izostala ni u high street kolekcijama, ali smo se ovoga puta odlučili da se fokusiramo na komad koji je nezaobilazan u našoj garderobi bez obzira na aktuelne trendove - klasične farmerke.

Moderne farmerke za zimu 2023
instagram/anoukyve 

Možda će vas zanimati: KOJE FARMERKE IZABRATI DA IZGLEDATE ZA KLASU BOLJE: Modeli u kojima će vam zadnjica biti oblija, a figura vitkija

Iako možemo zaključiti da su popularne farmerke širokih nogavica i dalje među najdominantnijim, primetili smo mnogo različitih krojeva u novim kolekcijama za predstojeću zimu. Tako se u Zarinoj ponudi može naći nekoliko „skinny” modela, koji upravo spremaju svoj veliki povratak.

Takođe, pažnju su nam privukli mnogi modeli sa otvorenim gležnjevima, kao i klasične, šik farmerke ravnog kroja. Kada govorimo o boji farmerki, verujemo da nećete pogrešiti sa retro, ​​svetlim modelima pomalo „ispranog” izgleda, ali i sa neizbežnim tamnim teksas i crnim modelima. U galeriji na početku teksta smo odabrali nekoliko farmerki iz popularnih prodavnica uz koje ćete i ove zime biti u trendu.

Bonus video

Kupovina farmerki po sirini vrata TikTok/screenshot/eliza.co.uk

Izvor: Fashion.hr/ Wanted A.N.