Sasvim je jasno da je „cherry” crvena boja apsolutni hit sezone, a posebno je poželjna na detaljima i modnim dodacima. High street ponuda obiluje cipelama, torbicama i šalovima u ovoj boji, a izdvojili su se komadi sa retro motivom crvenih srca. Tako je Ikein beli set posteljine ukrašen srcem postao viralan na TikTok-u, kao i neodoljiva satenska pidžama H&M-a sa istim uzorkom.

Zato nas nije iznenadilo što smo na Instagramu počeli da viđamo još jedan „it” komad kojim dominiraju razigrana crvena srca. Reč je o prelepom belom džemperu širokih rukava koji se savršeno uklapa u svakodnevne, osnovne komade poput farmerki i udobnih čizama. Ovako upečatljiv model zaista će ulepšati i najtmurniju zimsku kombinaciju i dodati joj dašak šarma.

Primetili smo ga u odevnim kombinacijama nekoliko popularnih influensera i moramo priznati da smo bili veoma iznenađeni kada su otkrili da su džemper nabavile na AliExpress-u. Cena mu je samo 14 evra, a iako komadi sa ove platforme nisu poznati po vrhunskom kvalitetu, devojke su potvrdile da su prezadovoljne njima. Međutim, sudeći po pomami za ovim motivom, ne sumnjamo da ćemo sličan komad uskoro videti u ponudi naših omiljenih high street prodavnica.

Bonus video

Kako skratiti dužinu kardigana. Instagram/beautyglamourmania

Izvor: Fashion.hr/ Wanted A.N.