Jesen je sezona udobne i meke odeće, a pletivo ne samo da izgleda sjajno, već je i neverovatno udobno. I ove sezone modnu scenu osvajaju u vidu džemper haljine, veoma šik komada koji u jednom potezu obezbeđuje odličan stajling od glave do pete.

Jesenski favoriti uključuju podesivi izrez ili paletu boja koja trenutno podiže raspoloženje. Ovaj trend su rado prihvatile modne influenserke i trendseterke od Ešli Grejem preko Selene Gomez do Elze Hosk, koje su sve izabrale pletene džemper haljine za nedavna pojavljivanja tokom meseca mode.

džemper haljina
Cornel Cristian Petrus / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Jesen zaista daje više mogućnosti da budemo kreativni sa onim što imamo u garderobi i kreiramo upečatljive stajlinge. Punasta tekstura haljine od mešavine alpake izgleda divno u kontrastu sa kožnom bombaš jaknom. A jednostavnije pletenje od merino vune može biti odlična osnova sa jaknom od veštačkog krzna.

džemper haljina
Instagram 

Haljine sa jarkim prugama i šarama najbolje se ističu uz neutralni vuneni kaput, a ovu vrstu haljina je tako lako nositi tokom hladnijih i toplijih jesenjih dana.

Bilo da se radi o haljini od kašmira sa rolkom ili mini modelu otvorenih ramena koji privlači pažnju, laskave džemper haljine su vladari šik jesenjih kombinacija.

ZARA džemper haljine su hit jeseni 2023