Džemper-haljine su definitivno zimski must have komad kom retko ko odoleva. Iako se haljine češće vezuju za toplije mesece, toplije varijante ne skidamo ni tokom cele zime. Volimo ih jer sa njima lako postižemo svakodnevne stylish ili elegantnije kombinacije za posebne prilike.

Džemper-haljine su odevni predmet zbog kojeg više nećete imati dilemu šta da obučete. Haljina i dobre zimske čizme i nekoliko dodataka su formula koju ćete moći iznova i iznova da reciklirate za sjajne modne kombinacije.

Pored jednostavnosti kombinovanja, džemper haljina je i odličan izbor jer je zapravo veoma topla zimska odeća. Klasičan i ravan kroj omogućava svakoj ženi da lako uklopi pletenu haljinu u svoj stil odevanja.

Džemper haljina u smeloj boji.
Cornel Cristian Petrus / Shutterstock Editorial / Profimedia 

U high street ponudi trenutno možete pronaći pregršt različitih modela. Dakle, jedina dilema koju možete imati u vezi džemper haljina je koju da odaberete. Predlažemo da se svakako odlučite za komad u it boji, kao što je fuksija ili jarko crvena.

Džemper haljina boje fuksije.
ZARA 

Uz smelu varijantu, odaberite i jednu neutralne boje. Klasičan model haljine u neutralnim nijansama ili sa pristojnim detaljima, poput pruga, moći ćete da nosite iz sezone u sezonu.

Zara džemper haljina na pruge.
ZARA