Jedan je od osnovnih komada u ormanu koji može da posluži kao neutralan komad odeće u mnogim modnim kombinacijama, posebno u svakodnevnim i ležernim, svakako je - bela majica kratkih rukava. Pored klasičnih modela sa okruglim ili V-izrezom kao i užim modelima ravnog kroja, u našoj garderobi, posebno sada za proleće, dobro će doći i malo drugačiji komadi sa raznim detaljima.

Asimetrični kroj, izrezi, vezivanja i drugi detalji su ono što izdiže najobičniju belu majicu i pretvara je u nešto posebnije, a samim tim i naš outfit u koji odlučimo da je uklopimo.

Među najnovijim kolekcijama omiljenih brendova izdvaja se nekoliko modela belih majica kojima možemo da "začinimo" prolećne outfite. Velika prednost ovih modela je lagan, prirodni pamučni materijal koji obezbeđuje udobnost pri nošenju, kao i kvalitet komada.

U galeriji pogledajte bele majice koje ostaju u okvirima minimalizma, a primetićete i da su svi modeli stilizovani u kombinaciji sa plavim farmerkama, što je idealan outfit koji zamišljamo da nosimo u jesenjoj sezoni.

ZARA Zara bele majice za jesen 2023.

 Bonus video

Kako sprečiti fleke na odeći TikTok/sophiainstaglam