Gotovo da nema devojke koja već nije nabavila ovaj must-have koji je posebno bio popularan 90ih godina prošlog veka. Šta ako vam kažemo da su je posebno voleli supermodeli poput Naomi Kembel, Linde Evanđeliste i Kejt Mos?

Danas njihovim stopama idu i svetski modeli, poput Điđi Hadid, Hejli Biber i Kendal Džener kojima je ova rebrasta bela majica omiljeni komad u ormanu.

Znamo da već zamišljate svoj sledeći stajling za izlazak napolje: cropped jeans, ovaj IT komad, starke ili martinke, dobar nakit (predlažemo lanac ogrlicu i više prstenja u boji zlata) neobavezna niska punđa... 

Zašto je ova majica uvek dobar izbor?

Osim što su udobne i lake za kombinovanje ova majica je odličan izbor jer daje potpuni komfor, ističe struk, naglašava ramena i na taj način dobijamo privlačnu žensku figuru koja ostavlja utisak.

Ove sezone se najčešće javljaju u bojama poput bele, crne ili bež, koje su takođe dobar izbor jer ih je najlakše kombinovati uz ostatak outfita. Osim plavog džinsa, možete ih nositi i uz crni ili beli, ali i da ih kombinujte sa širokim pantalonama visokog struka i širokih nogavica.

Kendal Džener u crnoj najpraktičnijoj majici.
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Idealna za sve prilike, ova majica jednako dobro ide i uz ravnu obuću i uz viske potpetice. Klasične duboke farmerke i belu majicu možete kombinovati sa upečatljivim parom cipela sa visokom petom i tome dodati upadljiv komad nakita poput velikih minđuša.