Već je poznato da će se ove jeseni najviše nositi midi i maxi modeli, ali elegantna pamučna haljina je i dalje neosporni klasik, obožavan zbog svoje praktičnosti i chica.

Proteklih sezona veliku popularnost uživale su haljine zanimljivih dezena, kao i mini kroja, ali čini se da bismo ove jeseni mogli da vidimo nešto suzdržanije komade dužeg kroja, sa akcentom na spoj udobnosti i elegancije.

Haljine efektnog dizajna

Životinjski print je večiti klasik, a ove sezone posebno je prisutan zebra uzorak. Haljine ovog dizajna će izgledati izuzetno efektno i moderno, a najbolje ih je uskladiti sa torbom i cipelama neutralne bež, krem ili bele boje. Osim životinjskog uzorka, dobrodošli su i drugi upečatljivi motivi, poput nepogrešivog cvetnog dezena ili malo drugačijeg dizajna poput teksasa, svile itd.

Rebrasta midi haljina

Meke pamučne haljine rebrastog dizajna toliko su udobne da volimo da ih nosimo kod kuće ili u ležernim šetnjama. Ali one su mnogo više od toga! Naime, ove jeseni akcenat je na udobnosti, pa je ova haljina postala jedna od favorita za street style look.

Dopamin haljine

Postoje dobre vesti za mnoge ljubitelje dopaminskog stila. Oblačenje u jarke, uzbudljive boje je i dalje izuzetno popularno! Još uvek ne možete pogrešiti ako izaberete jesenje haljine upadljivih nijansi poput neonsko zelene, jarko žute, plave, crvene ili narandžaste.

Statement duge haljine

Kada su u pitanju glamurozne haljine namenjene ekskluzivnim prilikama, ove sezone nose se dugačke statement haljine sa porubom koji impresivno prelazi preko poda. Poziv modnog sveta je da u narednom periodu garderobu obogati luksuznim statement komadima za svečane prilike.