Torbe su mnogima slabost jer je tako lako zaljubiti se u njih na prvi pogled. Međutim, u jednom trenutku obično odlučimo da uložimo u dugotrajnije modne dodatke, a ne u nefunkcionalne modele. Srećom, ove jeseni u trendu su neki basic modeli.

Na revijama za jesen/zimu 2023. prevladavale su klasične siluete poput chic torbi u obliku polumeseca ili klasičnih velikih torbi.

Od savršene torbe za posao do minimalističkih modela, ova 3 trenda dominiraće jesenjim kombinacijama, ali viđaćemo ih i u drugim godišnjim dobima.

1. Veliki ceger

Velike torbe više ne služe samo za posao i treninge. Svakodnevna torba viđena je na modnim pistama za jesen 2022. kod brendova The Row, Khaite i Brandon Maxwell. Nosi se praktično, pa uložite u torbu u koju odjednom stane punjač za mobilni, novčanik, kišobran i nekoliko ruževa za usne.

2. Torba u obliku polumeseca

Ako je jedan trend među torbicama dominirao na revijama za jesen/zimu 2022, onda su to modeli u obliku polumeseca. Predstavili su je svi, od Miu Miu preko Bottege Venere do Louisa Vuittona, tako da se definitivno isplati uložiti u takav model.

3. Party torba

Ponekad vam jednostavno treba malo cirkona. Trend sparkly torbi prisutan je već neko vreme, ali zadržaće se ove jeseni. Takvi modeli daće vam savršen finiš za večernji izlazak. 

 Bonus video

Torba Longchamp Tiktok/jungledamata