Sofija Riči Grejndž je odnedavno postala sinonim minimalističke mode i koncepta estetike 'tihog luksuza' sa svojim odličnim i pažljivo odabranim modnim kobinacijama koje izgledaju šik i uvek su divna inspiracija. Čiste linije, ženstvene siluete i vanvremenska elegancija uvek su utkani u sav Sofijin stajling.

Na nedavnom TikTok snimku koji je Sofija podelila na svom profilu, može se videti u društvu svog supruga Eliota Grejndža, u prelepom modelu letnje haljine koja je privukla pažnju svih.

Haljina Sofije Riči Tiktok/sofiarichiegrainge

Sofisticirana maksi haljina deo je jedne od prethodnih jesenjih kolekcija brenda Celine.

Sofijina haljina ima beli gornji deo sa spuštenim ramenima i tankim naramenicama, dok se smeđa suknja širi u donjem delu i slobodno pada. U novoj Zarinoj kolekciji pronašli smo svetle haljine u istim kombinacijama boja i sličnim dezenima, i sve odišu jednakom elegancijom! Laskave siluete, prijatni materijali poput pamuka i lana i neutralne kombinacije boja samo su neke od velikih prednosti ovih haljina koje lako kombinujemo sa drugim neutralnim dodacima ili im možete dodati malo boje, kroz cipele ili tašnu.

zara haljina
ZARA 

zara haljina koja podseća na celine
ZARA