Kada bismo trebali da izdvojimo samo jednu frizuru koja nam baš nikada neće dosaditi i koja savršeno pristaje svima, onda je to definitivno punđa. Ova frizura već odavno nije jedino rešenje kada ne znamo šta bismo sa kosom, a ne želimo da nam pada preko lica, i daleko je od frizure koju bismo pravili za treniranje ili sređivanje stana. Zato je sve češći izbor za posebne prilike, kao i dane kada želimo da zablistamo u najboljem izdanju. 

Punđa je sa svojim elegantnim izgledom i raznim varijacijama, postala je omiljeni izbor za formalne prilike, ali i za svakodnevne situacije kada želite izgledati sofisticirano i sređeno. Volimo ovu frizuru i zbog toga što se može kreirati na različite načine, zavisno od vašeg stila i dužine kose, a u poslednje vreme je apsolutni hit frizura sa malenim twistom!

Frizura koju je proslavila Sofija Riči

Nakon što je njeno venčanje osvojilo društvene mreže, a njen stil oblačenja inspirisao sadržaj naših ormara, Sofija Riči ne prestaje sa postavljanjem trendova ni u svetu lepote.

Tako je klasičnoj, običnoj punđi pružila malo elegancije na veoma jednostavan način. Frizuru kreirate tako što vežete kosu u rep, a zatim rep podelite na dva dela i uvrtite ih oko prsta. Kako biste ceo proces kreiranja frizure obavili što jednostavnije, u nastavku smo izdvojili tutorial zahvaljujući kojem ćete lako kreirati ovu genijalnu letnju frizuru!

Sofija Riči punđa TikTok/becky.buell