ZARA Lanene pantalone iz aktulene kolekcije

Ležerne, ali elegantne, lanene pantalone su obavezni odevni predmet ovog leta. Dobra vest je da nema manjka izbora i da vam nije potreban budžet bogataša da biste kreirali najpoželjniji i udobniji izgled sezone. Lanene pantalone imaju istoriju koja seže vekovima, a njihova trajna popularnost svedoči o njihovoj bezvremenskoj eleganciji.

Bilo da planiramo da idemo na svečani događaj, u kancelariju ili jednostavno uživamo u ležernom izlasku, lanene pantalone se lako prilagođavaju raznim prilikama.

Raznovrsnost lanenih pantalona obezbeđuje da smo uvek prikladno obučeni bez žrtvovanja udobnosti, a takođe su i idealan dodatak garderobi za letovanje. Kao i vaš omiljeni par farmerki, lanene pantalone mogu biti raznovrsne, a posebno nam se dopadaju u kombinaciji sa hitom ove sezone - prslukom!

Uz njih možete kreirati izgled koji je prikladan za posao, a lako ih možete nabaciti preko kupaćeg kostima dok šetate plažom.

Izdvojili smo na početku teksta u galeriji, prema našem mišljenju, najlepše modele lanenih pantalona u aktuelnim kolekcijama.

Metalik pantalone Instagram/lv_blackwell