Možda je leto nezamislivo bez upečatljivih, razigranih dezena i jarkih uzoraka, ali u garderoberu moraju da vam se nađu i klasični, bezvremeni komadi kao što su elegantne bele pantalone koje će lako biti biser svake kombinacije. 

Aktualne kolekcije prepune su prozračnih modela u beloj i off-white boji, koji su neretko naši najveći saveznici za visoke temperature. Ovaj model odlično se uklapa u ležerne, ali i elegantne sezonske stylinge.

Bezvremenske bele pantalone svake sezone podležu novim alteracijama modnih dizajnera, a čini se kako su ove godine najpoželjniji modeli od lana ili viskoze. Osim što su takvi komadi od prirodnih materijala udobni za nošenje, tkanine poput lana neretko odišu određenom dozom luksuza i kvaliteta.

Kada pričamo o krojevima, ovog leta prednost dajemo šik bermudama "na crtu" ili sa faltama, kao i širokim cargo ili palazzo modelima.

Njihova je prednost što ih vrlo lako možemo uključiti u sve svoje svakodnevne stylinge - od poslovnih do ležernih, a uz pametno stilizovanje mogu pronaći svoje mesto i u večernjim ležernim lookovima.

U aktualnoj ponudi omiljenih high street brendova pronašli smo nekoliko prelepih modela belih pantalona sa kojima zasigurno nećete pogrešiti ove sezone!

STRADIVARIUS, BERSHKA Pogledajte ponudu klasičnih belih pantalona u highstreet prodavnicama.

Bonus video:

Napravite top od marame za 1 minut Instagram/claudyamoreira

Izvor: Fashion.hr