PANTALONE KOJIMA SU SVE FASHION DEVOJKE REKLE "DA" Pronašli smo najlepše modele iz kojih nećete izlaziti ovog proleća

Ovo proleće definitivno će biti u znaku belih pantalona koje su odličan izbor za sjajne stylish priče.

Najlepše pantalone za proleće
Instagram 

Bele pantalone su komad kojem se definitivno uvek rado vraćamo, a koji ne spada u one koji su u trendu samo jednu sezonu. Iz godine u godinu, bele pantalone su sve popularnije, a razlog može biti i to što podjednako dobro izgledaju i u dnevnim i u večernjim varijantama, a takođe se fantastično uklapaju uz svaki stil odevanja.

Dobro izgledaju uz košulje, dolčevite, dukseve, rolke, sa oversized ili cropped sakoima, dok ih uveče kombinujte sa tube topovima ili pak trendi korsetima. Isto važi i kada je u pitanju obuća...

Izgledaju sjajno i uz potpetice i uz baletanke ili mokasine, a preporuka stilista je i da ih obavezno nosite i u kombinaciji sa retro patikama poput Adidas Sambe koja je, kako se za sada čini, broj 1 model patika za ovo proleće.

Highstreet brendovi već su predstavili fantastične modele belih pantalona kojima nećete moći da kažete ne, a posebno su traženi baggy i kargo varijante, ali i skinny varijante. Osim klasičnih pantalona, stylish dame se odlučuju i za farmerice, i to skinny modele koji se takođe vraćaju na velika vrata.

Pogledali smo ponudu omiljenih highstreet prodavnica i pronašli za vas najlepše modele koji zaslužuju da im date priliku u narednom periodu, a samo je na vama da izaberete onaj koji se najbolje uklapa u vaš stil.

ZARA, BERSHKA Pogledajte najlepšu ponudu belih pantalona za proleće 2023.

Ovo ne smete propustiti
Reaguj
Komentariši