Jelena, boginjo stila! Kako bismo je drugačije opisale, nakon fantastičnog izdanja kojim nas je bacila u trans na prvi pogled. Supruga najboljeg tenisera sveta oduvek je bila neko ko je znao da se dobro obuče, ali u poslednje vreme, Jelena "obrće igricu". 

Zato i ne čudi što je njen stil pohvalila čak i urednica "Vogue" Ana Vintur. Tako smo je u poslednje vreme videli u prelepim haljinama, moćnim odelima, a sada i u mantilu zbog kojeg bi svkaoj ženi srce počelo brže da kuca.

Naime, ona je Instagramu podelila fotografiju u neodoljivom, romantičnom trenču, idealnom za prelazne periode, ali ovaj model sve je samo ne običan.

Model sa rupicama, koje podsećaju na "špansku čipku" zapravo je napravljen od mešavine pamuka i gabardina, izdržljive vune od kepera koja se često koristi u izradi odela, uniformi, vetrovki. Inače, trenč koji je ponela Jelena nazvan je Butterfly ("Leptir"), a na prvi pogled jasno je zbog čega. 

Šik mantil A-kroja, neviđeno je elegantnan i zbog toga što naglašava struk zahvaljujući jednostavnom pojasu, a Jelena je look upotpunila i dobrim nude salonkama

Izbor Novakove supruge bio je model brenda RED Valentino, koji je u vlasništvu čuvene modne kuće Valentino, a u pitanju je pristupačna i savremena linija nazvana RED po akronimu za "romantična ekcentrična haljina" (Romantic Eccentric Dress – RED).

Mantil koji nosi Jelena potpisuje Red Valentino.
redvalentino.com 

Uglavnom su tu komadi od tila, čipke, veza, sa mašnama, a kolekcije čine prepoznatljivi komadi sa romantičnom stilizacijom.

Kada je reč o mantilima, bitno je napomenuti da klasični trenč modeli nikada neće izaći iz mode,pogotovo modeli A-kroja poput ovog koji je ponela Jelena.

Mantili se mogu nositi i uz patike i uz cipele.
Instagram 

Samim tim, više su nego sigurna investicija na duže staze, a možete ih nositi uz sve - i uz visoke potpetice, baletanke, mokasine, ali i patike, te je preporuka da se ovako nešto obavezno ubacite u svoju kolekciju. 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!