Jelena Đoković još jednom je uspela da oduševi modnim izborom i da ukrade sve poglede. U prelepoj svetlucavoj dugoj haljini sa dubokim šlicem i zanosnim dekolteom pojavila se na tradicionalnom 24. Svetosavskom balu koji se održao u Beču, u Hofburg palati.

Ovogodišnji partner događaja bila je Fondacija Novak Đoković, koju je predstavljala upravo  supruga najboljeg tenisera sveta. Inače, na balu je održana i humanitarna aukcija za pomoć školama i vrtićima na Kosovu i Metohiji. 

Jelena Đoković oduševila je kreacijom.
Instagram 

Malo je reći da je Jelena Đoković bila zvezda večeri, a svojim osmehom i energijom oduševila je sve one koji su imali priliku da sa njom porazgovaraju i čuju šta ima da kaže.

Jelena Đoković plenila je lepotom na događaju.
Instagram 

Supruga Novaka Đokovića blistala je u svedenoj i glamuroznoj toaleti, a u jednom trenutku se i našalila, što je i sama objavila na Instagramu, kada je sebe uporedila sa Džulijom Roberts.

Jelena Đoković uporedila je sebe sa Džulijom Roberts.
Instagram 

"Džulija Roberts da budem", napisala je uz hešteg #prettywoman, po sceni iz istoimenog filma u trenutku kada ju je Novak posmatrao dok sedi za šankom.

Nema sumnje da je Jelena oborila sve sa nogu, a njen modni izbor samo je još jednom dokazao da je definitivno kraljica glamura.

jelena đoković oduševila je modnim izdanjem.
Instagram 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!