Bomber jakne su prvi put postale izuzetno popularne 2013. godine, kada ih je u prvi plan doveo luksuzni brend Gucci. Modni zavisnici su tada poludeli za ovim komadom, ali je u narednim godinama nekako pao u drugi plan.

Sada, deset godina kasnije, doživljavaju pravu renesansu i postaju jedan od najpoželjnijih odevnih predmeta koji bi mogao da sruši vladavinu blejzera i puffer jakni.

Ako ste se pitali kako da uklopite prelepu bomber jaknu u svoj stajling, evo nekoliko isprobanih opcija sa kojima ne možete pogrešiti!

Bomber jakna + pantalone ravnog kroja

Ako svoju bomber jaknu nosite sa farmerkama ravnog kroja, uspešno ste uparili dva velika aktuelna trenda! Pravi kroj pantalona je jednostavan način da postignete izuzetno šik izgled kao prefinjene Francuskinja, a bomber jakna pružiće dodatnu dozu elegancije, zbog čega ovu kombinaciju možete nositi za gotovo svaku priliku.

Bomber jakna + suknja

Iako su farmerke i pantalone početak i kraj svake garderobe, suknje su veoma popularne ovog proleća. Posebno je prisutan maksi kroj sa kojim će bomber jakna činiti neodoljivu kombinaciju, a uparivanje teksas suknje i kožne bomber jakne garantuje upečatljiv trendi outfit.

Bomber jakna + predimenzionirani krojevi

Oversized trend je i dalje neosporno popularan, a odlična vest je da se savršeno slaže sa novim modelima oversized bomber jakni.
Kombinujte svoju jaknu sa širokim pantalonama, dugim košuljama, velikim torbama i sl. predimenzioniranim modelima koji privlače pažnju svojim modernim linijama.

Bomber jakna + široka pletiva

Široki pleteni džemperi i rolke su neopisivo udobni i zato su toliko omiljeni komadi od kojih se zimi teško odvajamo. Istina je i da ih je prilično teško uskladiti tokom prelaza zime i proleća jer ne pristaju uz uske teksas jakne ili uže modele 'kožnih jakni'. Ali zbog svog širokog kroja, bomber jakne se savršeno slažu sa svim mekim komadima od toplog pletiva.

Bomber jakne + kožne pantalone

Ranije smo spomenuli da široke teksas pantalone odlično idu uz kožnu bomber jaknu, a isto važi i za obrnutu kombinaciju. Kožne pantalone su uvek u modi i gotovo da nema komada sa kojim ne možemo da ih pariramo, a posebno će impresivno izgledati u kombinaciji sa teksas bomber jaknom.