Modni trendovi se često pojavljuju i nestaju za vrlo kratko vreme, ali neki od njih uspevaju da ostanu popularni dugo vremena. Jedan takav primer su pantalone koje su postale pravi hit na društvenim mrežama. Ove pantalone su veoma jednostavne i praktične, a istovremeno izgledaju veoma kul i stajliš.

Jedan od najvećih trendova na modnim pistama za proleće/leto jeste srebrna koja će biti glavna metalik boja za 2023. A čini se da su posebno srebrne pantalone predmet koji jedva čeka da se nosi, prenosi Glamour.

Srebrne pantalone o kojima razmišljamo nisu super blistave pantalone sa šljokicama koje ste možda nosili tokom praznične sezone. Za proleće, farmerke sa metalik premazom, lame ili lurex materijala i kožne pantalone su one na koje treba obratiti pažnju.

Prolećni trend srebrnih pantalona više je na strani minimalizma. Za jednostavan način isprobavanja trenda, pantalone u stilu farmerki su definitivno pravi izbor.

Za ležeran izgled možete ih kombinovati sa jednostavnom belom majicom ili bluzom i patikama, a za malo elegantniji izgled možete ih nositi uz košulju ili top i potpetice.

Metalik pantalone Instagram/lv_blackwell

Ove pantalone postale su pravi hit među influenserima i modnim blogerima širom sveta. Izgledaju savršeno za proleće i leto, a veoma su udobne i praktične za nošenje. Ako želite da budete u trendu ove sezone, obavezno se poigrajte ovim pantalonama i pronađite svoj omiljeni način da ih nosite.