ZARA IMA NAJTRAŽENIJU JAKNU U KOJU ĆETE SE ZALJUBITI NA PRVI POGLED: Moderan i chic model za proleće 2023

Bomber jakna iz Zare kao ključni prolećni komad.

Zara ima najtraženiju jaknu za proleće 2023
Instagram 

Iako smo po kalendaru još uvek u zimskom periodu godine, proleće se polako bliži, a osim već osetno viših temperatura i dana koji se ne završava u 15 časova, rafovi omiljenih brendova prepuni su odličnih modnih komada. Ovog puta smo pogledali aktuelnu Zarinu ponudu, a sve u cilju pronalaženja bomber jakne koja je za kratko vreme postala veoma popularna!

Kao što smo spomenuli, u pitanju je kratka bomber jakna u tamnoplavoj nijansi. Ovaj model je veoma praktičan jer se lako prilagođava različitim stilovima odevanja i prilikama, pa podjednako dobro funkcioniše i u dnevnoj i u večernjoj varijanti. Na primer, za dnevne kombinacije ovu Zara jaknu nosimo uz omiljene farmerke i patike, običnu majicu ili tanji džemper, a naravno nisu isključene ni lepršave razigrane haljine ili suknje.

Što se tiče boja, možete se opredeliti za minimalističku boju, ali mi ipak predlažemo da tokom dana izaberete žive tonove koji će kombinaciju učiniti razigranom.

Kada su večernji izlasci u pitanju, ovu bomber jaknu kombinujemo sa efektnim krop topovima ili korsetima, uskim ili širokim farmerkama i, naravno, cipelama sa visokom potpeticom, a ne zaboravite na ključne modne dodatke koji će sve upotpuniti na prvi način.

Iako nam se sako najviše dopao, u ponudi Zare možete pronaći i bermude koje su zapravo u kompletu sa sakoom, pa ako volite malo drugačije odevne kombinacije, sigurni smo da inspiracije neće nedostajati!

Ovo ne smete propustiti
Reaguj
Komentariši