Zara ima novi hit proizvod koji je apsolutno osvojio feedove na društvenim mrežama uticajnih ljudi i odmah nestao sa polica radnji. Reč je o mekanoj oversized bomber jakni koju su proslavile najelegantnije Francuskinje i koja nam je pokazala kako da nosimo ovaj udoban i šik odevni predmet u raznim kombinacijama!

Ova jakna je osvojila ljubitelje mode jer dolazi u oversize modelu koji ove zime viđamo svuda. Zara je, kao i uvek, znala da prepozna trendove i lansirala je bomber jaknu koja nestaje sa polica brže nego što može da se proizvede.

Mekanu oversize bomber jaknu Zara je lansirala pre nekoliko nedelja i to je bilo dovoljno da postane veliki hit koji je svaki ljubitelj mode želeo da doda svojoj modnoj kolekciji. Posebnu popularnost stekao je kada su ga nosile obožavane francuske fashion dame čiji stil je uvek vredan kopiranja.

Zara jakna TikTok/nikitapatelaa

Prvobitno je lansiran samo sivi model, ali su se zbog velike popularnosti ubrzo u prodaji pojavili komadi u bež, krem i zelenoj boji.

Njegova velika prednost je mekoća i udobnost, kao i činjenica da se neopisivo lako kombinuje sa svim vrstama odeće, od farmerki do mini haljina. Takođe, uvek možete isprobati jednostavan trik dodavanja kopče jer mali gest potpuno transformiše ovaj hit komad!