Topli dani su pred nama, a police omiljenih brendova već su preplavljene prolećnim kolekcijama u koje želimo da uskočimo što pre. Složićemo se da su haljine neizostavan izbor u garderobi svake žene, bez obzira na preferirani stil odevanja, a beli modeli su večiti klasik sa kojim jednostavno nema greške. Stoga, kako biste proleće dočekali spremni sa ključnim komadima, pogledali smo aktuelnu ponudu Zare i izdvojili nove modele za koje smo sigurni da će vas oduševiti na prvi pogled!

U Zari možete pronaći modele za svaku od ovih prilika, a ako krenemo sa malo opuštenijim verzijama, osvojili su nas oversized modeli koje nosimo uz omiljene patike ili tanje prolećne cipele. Ceo stajling možete upotpuniti upečatljivom jaknom ili mantilom, ali i drugim modnim detaljima koji će kombinaciji dati dašak vaše ličnosti!

Što se tiče malo prefinjenijih haljina, Zara trenutno ima jedan od najtraženijih modela koji je zaludeo društvene mreže, a reč je o jednostavnoj midi haljini bez naramenica.

 Ovaj model možete lako prilagoditi svom stilu, a možete ga podići na viši nivo upečatljivijim modnim komadima ili se pridržavati minimalističkih detalja. Naravno, tu su i seksi mini modeli koji su odlični za večernje izlaske, kao i haljine malo drugačijeg kroja za sve one koji vole specifične modele!

Da bismo vam olakšali kupovinu, u nastavku smo izdvojili nekoliko divnih belih Zara haljina!

ZARA Bele haljine iz Zare su preplavile police radnji.