U skoro svim radnjama su počela velika praznična sniženja, a iako verujemo da ste već pogledali ponudu, ipak smo odlučili da proverimo kakva je situacija kada su haljine u pitanju. Naime, haljine su komad koji uvek nosimo, pa novih modela u kolekciji nikad nije dosta!

Zarina ponuda je standardno bogata i raznovrsna, a trenutno možete 'uhvatiti' zaista odlične modne komade na popustu. Kao što smo spomenuli, ovoga puta u fokusu su nam haljine, a mi smo odabrali modele po veoma pristupačnim cenama.

 Haljine do 3.000 dinara odlična su prilika da u svoju kolekciju dodate možda više komada, pa da bismo vam olakšali izbor, izdvojili smo nekoliko favorita.

Jednostavne pletene uske haljine koje se mogu kombinovati na milion načina su odličan izbor. Na primer, ako odaberete pomenutu haljinu i upotpunite je omiljenim čizmama, trendy kardiganom i odgovarajućim modnim detaljima, kao i oversized kaputom, kreiraćete ležernu modnu priču koja je istovremeno opuštena i stylish. Takođe, pošto su modeli haljina uglavnom bez rukava, idealan izbor su one sa detaljem uske rolke, koja svaku haljinu učini zanimljivijom.

U nastavku smo izdvojili nekoliko modela haljina iz aktuelne Zarine ponude do 3.000 dinara.

ZARA Zara haljine do 3.000 dinara.