Trendovi možda dolaze i odlaze, ali pojedini komadi definitivno spadaju u klasike koji nikad ne izlaze iz mode. Na listi takvih nalaze se slip haljine, koje su još devedesetih pronašle put iz spavaćih soba do pista i highstreet mode, a potom, iz sezone u sezonu, samo dobijale novo ruho i prilagođavale se aktuelnim trendovima.

Nekada su se nosile samo iz elegantne cipele, a danas i uz patike i glomazne čizme, dukseve, sakoe, oversized džempere... zapravo, na bilo koji način koji vam padne na pamet.

Njihova popularnost neće uminuti ni ove, 2023, a ponovo se pokazalo da ih vodeće trendseterke nose nevezano za godišnja doba. 

Na jesen i zimi uz hulahopke i čizme, kao i tople džempere, a tokom proleća uz košulje, preko majica i slično... 

Idealne su za poslovne lookove, kada je uz njih dovoljno da ponesete dobar sako i mokasine, ali i za svečane prilike kada ćete ih transformisati uz komade dobrog nakita.

Ove 2023. na radaru trendseterki defenitivno će biti modeli u beloj, crnoj i neutralnim, nude nijansama, ali se polako i sigurno vraćaju i nežne pastelne nijanse koje dobro pristaju svakom tenu, a samo je na vama da izaberete model koji se najbolje uklapa u vaš stil.

Izdvojili smo trenutnu ponudu u highstreet radnjama, i sigurno smo da ćete uspeti da ugrabite omiljeni model ovog večnog klasika.

H&M, BERSHKA Pogledajte najlepše svilene haljine koje će biti na radaru svih trendseterki tokom 2023, a koje nikad ne izlaze iz mode.