Slavna ruska lepotica ni ove godine nije zaobišla venecijansku Mostru zablistavši na njenom crvenom tepihu u modnom klasiku iz 90-ih. Jedna od najtraženijih manekenki današnjice, Ruskinja Irina Šajk, svojom pojavom ulepšala je premijeru filma 'L'immensita' sa Penelope Kruz u glavnoj ulozi.

Irina Šajk u slip haljni na filmskom festivalu u Veneciji.
Kazuko Wakayama / KCS Presse / Profimedia 

Tridesetšestogodišnja lepotica prošetala je crvenim tepihom u Veneciji u svečanoj verziji slip haljine koja je postala pravi klasik na modnoj sceni.

Slip haljina nastala je inspirisana nekad obaveznim ženskim komadom donjeg veša - tzv. podsuknjom. Obično je izrađena od sjajnog satenskog materijala i važi za veoma popularan komad, bez obzira na godišnje doba.

Irina Šajk u crnoj haljini golih leđa.
SGP / ddp USA / Profimedia 

Njen izbor bila je manekenka italijanskog brenda Pinko, čiju je haljinu slične siluete ove nedelje na crvenom tepihu u Veneciji nosila i manekenka Stela Maksvel.

Dubokim prorezom na leđima i dugačkim šlepom, zanosna Ruskinja je pomenutu haljinu istakla masivnim zlatnim narukvicama i dramatičnom šminkom, koju je popularizovala američka glumica Džulija Foks, bivša devojka Kanje Vesta.

Džulija Foks je popularizovala dramatičan ajlajner.
Billy Bennight/AdMedia / Sipa Press / Profimedia 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!