Popusti su u punom jeku, što znači da još uvek uspevate da ulovite neke komade sa svojih omiljenih adresa u glavnoj ulici. Ovoga puta za oko nam je zapeo prelep Zara kaput, koji je sve samo ne jednostavan, a samim tim i idealan izbor za sve one koji vole da privlače pažnju svojim outfitima i zablistaju u upečatljivim modnim pričama.

Kaput od veštačkog krzna.
Instagram 

To je bogat smeđi kaput koji savršeno imitira pravo krzno. Ovaj kaput dolazi sa reverima na kragni, prednjim džepovima i može se zakopčati skrivenim metalnim kopčama. Kao što smo spomenuli, ovo je veoma privlačan odevni komad, pa predlažemo da ostatak outfita bude u minimalističkom stilu.

Na primer, ako je reč o dnevnim kombinacijama, glasamo za jednostavne crne pantalone, basic džemper ili rolku, chunky čizme i decentne modne detalje. Ukoliko ovu kombinaciju upotpunite pomenutim kaputom, stvorićete šik stajling koji neće proći nezapaženo. Takođe možete izabrati uske pencil suknje ili udobne pletene haljine.

Zara kaput od veštačkog krzna.
ZARA 

S druge strane, večernji izlasci ipak preferiraju glamuroznije izbore, pa predlažemo da se odlučite za slip haljine neutralne boje, a sve to zaokružite elegantnim salonkama ili sandalama. Kaput će svakako biti stylish, tako da možete biti sigurni da ćete zablistati na najbolji mogući način!