Dovoljan je jedan pogled na Instagram profile vodećih trendseterki pa da vam odmah bude jasna jedna stvar - shearling jakne apsolutni su trend sezone!

Izrađene od ovčije kože, sa mekanom vunenom kragnom i trendy džepovima sa strane, na estetiku ove jakne, kako stvari stoje, retko ko je ostao imun.

Od crop jakni do dugih kaputa - shearling model dolazi u svim dužinama, baš kao i bojama od kojih je najpopularnija braon. Kada je u pitanju forma, oversize i dalje prednjači.

shealing jakne su glavni trend sezone.
instagram/emmanuellek_ 

Pronađite svoj favorit, a zatim otkrijte 5 načina da shearling jaknu nosite poput vodećih fashion devojaka.

1. Crop shearling jakna + haljina + glomazne čizme

Sunčan je dan i raspoloženi ste za najstylish outfit? Neka to bude ovaj.

2. Shearling jakna + džemper + kačket

Možda i najmoćnija od svih jeste shearling jakna u crnoj boji. Možete da je nosite u casual izdanju svakog dana, baš poput vodećih trendseterki - uz jednostavan džemper, kačket, pa čak i trenerku.

3. Crop shearling jakna + boyfriend jeans

Kratka jakna i duboke farmerke dobitna su modna kombinacija. Još ako je upotpunite trendy aksesoarima poput minđuša i naočara, bićete prava ikona stila, nevezano za godine.

4. Shearling kaput + patike

Shearling dugi kaput jedan je od retkih komada koji se tako dobro slažu uz patike. Sportsko-elegantnu kombinaciju možete iskoristiti i za posao, i za druženje u gradu.

 5. Shearling jakna + crne pantalone

Effortless chic glavna je karakteristika devojaka od stila, a spoj shearling jakne u boji, klasičnih crnih pantalona i patika - upravo znači to. Lični pečat outfitu dajte uz pomoć prave torbice.