Ukoliko ste se pitali koji model jakne je pokupio najviše "poena" kod stylish devojaka sa Instagrama, odgovor je samo jedan - teddy jakna. Naslednik čuvenih teddy kaputa koji su pre nekoliko sezona vladali uličnom modom došao je u novom ruhu, a trendseterke ne prestaju da oduševljavaju sjajnim modnim izdanjima. 

Posebno su zaljubljene u model brenda Toteme, koji nije za one plitkog džepa, jer je za pomenuti shearling model potrebno izdvojiti nešto više od 205.500 dinara.

Baš poput toplog zagrljaja, Totemeova jakna u bež boji je mekana, ravno krojena i ukrašena detaljima od crne kože, što je čini savršenim komadom koji će utopliti predstojeće zimske dane. Ipak, highstreet ponuda je dovoljno bogata da možete naći i jeftiniju varijantu, a opet, podjednako efektnu.

Ova jakna na prvom mestu je popularna jer je neverovatno topla, a opet, tako je krojena da se uklapa uz sve stilove i sve komade, nevezano da li ste obučeni ležerno, elegantno ili nosite basic komade.

Bež nijansa daje joj varijabilnost da je kombinujete uz apsolutno sve boje, te ste i na taj način skinuli jednu brigu s vrata kada je reč o kombinovanju, te ne čudi što je teddy model jedan od must-have za ovu zimu.