Ispred nas je prelazno razdoblje – jedan od najzahtevnijih perioda unutar svakog ormara. Prevrtljivo vreme će unutar slojevitih kombinacija spojiti neke od naših zimskih favorita s prvim prolećnim novitetima i trendovima.

Otkrivamo vam jedan od ključnih modela koji na prelazu sezona možete dodati u svoju garderobu, a nosićete ga godinama.

SAVRŠEN MODEL ZA PRELAZNO RAZDOBLJE

Možda najčešće pitanje s kojim ćemo se svakodnevno susretati tokom narednih nedelja koji donose prelaz iz zimske u prolećnu sezonu je: Koju jaknu obući?

Uz proštepanu jaknu kao omiljeni ležerni klasik, imamo još jedan predlog! Naime, na listi najpopularnijih komada za prelazno razdoblje poslednjih godina ističe se još jedan efektan model. Modne insajderke i trendseterke ga obožavaju, a ove godine ćete ga i sami poželeti u svojom garderoberu. Naravno, reč je o ugodnoj za nošenje, jednostavnoj za kombinovanje i efektnoj shearling jakni.

SHEARLING JAKNE ZA 2022.

Spoj toplog materijala, zanimljive teksture, jednostavnih krojeva i trendi izgleda stvorili su savršene shearling jakne koje ćemo rado nositi tokom prelaznog perioda. Nakon jako toplih modela koji su obeležili zimske dane, shearling jakna sada se vraćaju u malo laganijem i ležernijem izdanju.

Najpopularniji model bez sumnje je shearling jakna s potpisom modnog brenda Totême. Kratka jakna jednostavnog dizajna, bez kragne, u bež boji i s dodatkom crnih detalja osvojila je modni svet i svoje mesto pronašla u ormaru baš svake modne trendseterke. It model, koji je bez sumnje popularizovao shearling jakne i istakao ih kao jedan od najpoželjnijih modnih trendova i zimske sezone, ali i prelaznog razdoblja, trenutno je rasprodat. No, prve kolekcije za 2022. donele su pregršt odličnih novih modela u kojima ćete pronaći savršenu jaknu za prijelazne dane.

Među novim modelima shearling jakne istakla su se dva ključna trenda – kožna jakna sa shearling podstavom i shearling shacket. U nastavku otkrij it modele...

IT KOMAD: TOTÊME SHEARLING JAKNA

SPOJ MEKOG SHEARLINGA I COOL KOŽE

SHEARLING SHACKET