Farmerke se neverovatno vešto prilagode svakom trendu, a nova sezona donosi zaista uzbudljive modele koje ćemo obožavati zbog svoje klasičnosti.

Manekenska zvezda Kendal Džener nikada ne može proći nezapaženo, a baš kao i njena bliska prijateljica Hejli Biber ili sestre Hadid, često stvara nove modne trendove.

Kendal Džener u farmerkama ravnog kroja.
BG020/Bauergriffin.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Vitku brinetu pratili su brojni pogledi u ležernom izdanju, koji je uključivao omiljeni model farmerki ravnih nogavica i visokog struka kakve Kendal često nosi. Super vest je da su već zavladali ponudom brojnih popularnih modnih high street brendova, a kombinovanje njih nikada nije bilo lakše.

Ove vanvremenske tamne teksas farmerke sve popularnijeg brenda Khaite Kendal je kombinovala sa efektnom bajkerskom jaknom u kombinaciji žute i crne kože. Izgled je besprekorno upotpunila belom majicom i crnom torbom i gležnjačama sa potpisom brenda The Row, koji su 2006. godine osnovale bliznakinje Meri-Kejt i Ešli Olsen.

Kendal Džener u farmerkama.
affinitypicture / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Kendal Džener

Pored Kendal Džener i drugih trendseterki, u ovaj model se kunu Francuskinje koje nas iznova oduševljavaju svojim fantastičnim modnim izdanjima.