Dženifer Aniston je uvek više nego uspešno negovala izgled 'devojke iz komšiluka', a mnoge čudi činjenica da slavna glumica izgleda gotovo jednako mladoliko kao na početku karijere. Odevena u uske farmerke i šik sako, Dženifer je viđena u Njujorku i još jednom je istakla svoj sjajan izgled kombinujući klasične i trendi komade.

Dženifer Aniston u vanvremenskim farmerkama.
Janet Mayer/Startraksphoto.com / INSTAR Images / Profimedia 

Naime, 53-godišnja glumica uparila je crop crni sako sa detaljima retro dugmadi sa crnom rolkom.

Ležernu šik jaknicu kombinovala je sa bezvremenskim tamnoplavim farmerkama širih nogavica. Kombinacija je savršeno naglasila njenu figuru zahvaljujući prirpijenom gornjem i lepršavom donjem delu.

Inače, jakne i farmerke su idealni osnovni modeli njene garderobe. Sa promenom modnih trendova i odlaskom uskih modela farmerki u zaborav, sve su popularniji modeli sa širim nogavicama. Ljubitelji klasike vole da biraju zvonaste modele, istovremeno klasične i trendi, ležerne i šik, ovaj model je uvek dobar izbor.

Dženifer je svoj stajling upotpunila naočarima sa tankim okvirom, crnim gležnjačama i prstenom. Njen stajling je mnoge podsetio na stajling kojim je 2010. prošetala i ulicama Njujorka i još jednom dokazala da su njen sjajan izgled i lepota, kao i farmerke ovog kroja, vanvremenski.

S tim u vezi, bacili smo se u potragu i pronašli 10 trendi modela koje možete pronaći kod nas:

ZARA, PULL&BEAR Farmerke koje čine figuru vitkijom.